last summer

2011-06-29 @ 20:45:00

Satt och kollade igenom förra sommarens bilder på min externa hårddisk och tänkte att jag kunde visa lite bilder för er!

Hej på er! Är alldeles slut! Jobbade över 2 timmar idag. Från 8:00-16:00 för att jag ska kunna ta lite ledigt tidigare än tänkt & ska jobba 8 timmar resten av denna och halva nästa vecka. Och att jobba 8 timmar i sträck utan rast tar på krafterna, men jag klagar inte :) Jobb = Pengar! Vi hörs mer imorgon! Ta vara på det fina vädret förresten. :)
(1) På Öland (2) Blommor i trädgården (3) Ankungar på vift (4) Halmstad med Emma (5) PIZZA (6) På en äng.

nyttig för omväxlingsskull

2011-06-27 @ 21:59:00


Va ute och sprang en sväng idag igen, och när jag kom hem fixade jag ihop detta ovan och var lite nyttig för omväxlingsskull! Jordgubbar, nektariner + apelsinjuice. (Kan ju också tala om att jag tog en risk när jag ställde glaset med juicen och försökte balansera det i sängen. För jag ville ha ett skrynkligt lakan i bakgrunden, så vad gör man inte för en bild? ;) )

kvällar då de är som bäst

2011-06-27 @ 17:32:00


Förra sommaren när jag köpte mitt 50mm objektiv så gick jag ut och fotade lite, absolut första bilderna jag fotograferade var dessa! Precis efter varandra till och med. Vet inte om jag gillar dem eller ej, men jag gillar känslan och färgerna i bilden så jag tänkte att jag ändå kunde lägga upp dem här. Riktigt seg dag på jobbet idag, och när jag kom hem var jag så flitig och städade hela nerevåningen här hemma. Sen satte jag mig ute i hängmattan med jordgubbar och grädde. Ska ge mig ut i solen och njuta en stund till nu(älskar dessa kvällar då solen värmer), kram på er!<3

butterfly

2011-06-26 @ 12:30:00
TJABBA!! Är på riktigt bra humör idag! Började dagen med en springtur och sedan en stund ute i solen (hej solen, skönt att du äntligen kom tillbaka!!). Bäst att passa på att vara ute nu när solen är framme tycker jag! / Hoppas ni har bra väder och njut av sista lediga dagen av helgen till er som jobbar, för det ska jag göra! Kram <3

smsbomb nr1

2011-06-25 @ 21:20:00
Blev just smsbombad... Alltid lika underhållande ;)
Annars då? Har precis grillat marshmallows och är tillbaka i mitt rum och försöker få det i hyffsad ordning. Just nu ligger det saker och ting nästan överallt, så jag tror att det är bäst om jag fortsätter nu. Juste, kom på en sak som jag skulle fråga er! Och det var om ni vill att jag ska skriva vilken "utrustning" jag har till bilderna som jag lägger upp här. Alltså vilket objektiv m.m som jag har använt till varje bild? Ha det bra ♥

of the love that I loved

2011-06-25 @ 13:33:00


Ni tjatar ju ofta om att ni vill se fler bilder på mig själv, så jag langar en som jag tog igår innan jag skulle fara iväg på själva midsommarfirandet! Hade ni en bra dag? Det hade jag! Ska visa lite bilder såfort jag hinner lägga in dem på datorn. Vad ska ni hitta på idag? Jag hade lite planer som inte gick som de skulle, så jag ska fixa klart lite i mitt rum som jag håller på att fixa. Köpte en ny tvbänk härromdagen som jag ska bygga ihop, sen ska jag slänga ut min sängstomme (har denna just nu: klicka.). Så det ska bli skönt att bli av med den. Sedan har jag lite andra saker som ska fixas och rensas. Rensade ut 1 och en halv svart soppsäck med saker och ting som kunde slängas förra veckan. Skönt att bli av med det! Men först: frukost! / ha en fin dag mina fina :)

~anka~

2011-06-24 @ 09:39:00
Ville bara önska er alla en glad midsommar!!!♥ Hur ska ni fira? Jag ska fira med ett par kompisar, så det blir förmodligen ingen mer uppdatering idag. Men vi hörs ju som vanligt imorgon. Ta hand om er, kram.

tattoo.

2011-06-22 @ 22:20:00




(foto: jag)
Denna texten är så bra/fin tycker jag. Skulle gärna ha den intatuerad någonstans på kroppen.
Kul att några av er var så positiva med att jag kanske skulle flytta till devote. Jag ska fortsätta fundera, men tills dess så bloggar jag här! Knåpade till och med ihop en ny design för att få lite mer somrig känsla! Vet inte riktigt om jag lyckades, men det känns bra för stunden iallafall och bättre än förra. Nu ska jag sova, och sedan ska jag iväg och jobba imorgon igen. Ska bli skönt med lite långledigt sen! Får tänka att jag har jobbat i 2 veckor nu och har bara 2 kvar! :) Midsommar ska jag fira med ett par kompisar så det blir nog också jättebra! Nej, nu måste jag verkligen sova. Godnatt !<3  /Emma

bara massa snack.

2011-06-22 @ 16:00:00
God eftermiddag! Hur mår ni? Jag mår bra! Kom hem vid 14:30 och åt lite och sådant. Och nu sitter jag här och tänkte passa på att uppdatera lite! Det var så att jag har funderat lite de senaste dagarna och funderar starkt på att byta tillbaka till kära devote. Vad tycker ni om det? Har ju bloggat där ca 2 år innan jag började blogga här och det känns mer rätt att blogga där. Men jag vill självklart att ni ska säga eran åsikt med! Det blir självklart ny design och allt samtidigt då! Och ni kommer inte behöva bekymra er så mycket över flytten, för jag kommer fixa så att alla prenumeranter flyttas över automatiskt och allt kommer gå galant. Men, ja, vad tycker ni??
Är själv medveten om att det kan vara jobbigt att börja följa en blogg på ett annat ställe när man är van vid ett ställe. Men jag ser bara detta som en positiv sak! Och jag vet att allt kommer bli så mycket bättre. Och om det skulle vara så att jag ångrar mig om ett tag så finns ju fortfarande denna bloggen kvar! :)
Vad tycker ni? :)

well you were everywhere, out there.

2011-06-20 @ 18:55:00



Hej på er, mina fina läsare!! :) Hur mår ni? Jag mår finfint förutom en sak. Så jag har tyvärr ingen lust att skriva något mer här idag. Vill bara vara för mig själv en stund, men vi hörs mer imorgon! /Ta vara på er själva och era vänner! <3

knitwear/green/crochet/blue/mixed

2011-06-19 @ 10:11:00



Monki/?/Bikbok

Här får ni en liten tjuvkik på lite nya saker, den stickade är från Monki och tyvärr kommer jag inte ihåg vad affären heter som jag köpte den andra på (har knappt varit inne i den affären förut). Och halsbandet kommer från bikbok. Allt på rea! Känner mig så ekonomisk, haha ;)

Jahopp, nu var också denna helgen snart över. Hoppas denna vecka går lika fort som förra, har ju bara 3 veckor kvar med jobb och sen får jag sommarlov på riktigt! Har inte hunnit njuta ännu, utan det får jag göra när dessa 3 veckorna är över. Vi hörs! Love/e

it feels so good to leave.

2011-06-18 @ 18:48:29








Lite bilder för någon dag sedan då det blev grillning och trevligheter. Ser ni förresten vad stor Inez har blivit? Vill att hon ska stanna i växten och förbli en liten skit haha ;)

Ta hand om er! <3

lördag/18 juni

2011-06-18 @ 09:20:41
(Bilder från förra torsdagens bravader! Hade en väldigt trevlig kväll/natt med fina vänner!<3)
Oj, här är det tomt! Men det är mycket som händer nu. Idag ska jag iväg på lite ärenden och sedan har jag lite andra saker som måste bli fixade. Tror det blir en bra dag idag, vaknade klockan 08:17 och gick upp och duschade vid 8:30 så snart ska jag äta lite frukost och därefter får jag se vad som händer! Ska ju iallafall ut och fixa lite saker. Jag bloggar förmodligen mer lite senare idag! Ha en fin dag och ta vara på sommarlovet och ledigheten!! :)

emma.

2011-06-14 @ 22:01:00

Åkte hemifrån klockan 7:40 imorse och kom hem runt 22:00. Och är helt slut nu! Ska hoppa in i duschen lite snabbt och sedan ska jag sova. Och imorgon blir det förmodligen inte någon uppdatering här. Men om jag hinner ska jag försöka göra något inlägg såfort jag får lite tid över på kvällen (om jag inte är för trött vill säga!). För just i denna minuten så vet jag knappt vad jag skriver, så jag ber om ursäkt för eventuella felstavningar men just nu är jag för trött för att skilja på rätt och fel. Godnatt, och vi hörs antingen imorgon kväll eller i övermorgon! Kram <3

spegel.

2011-06-13 @ 21:24:00


Första dagen på jobbet känns bra! fick reda på att jag jobbar från 8:00 till 14:00. Och att komma hem sen och inse att man inte måste plugga är en otroligt skön känsla för mig som annars pluggar dagligen. De senaste dagarna har jag varit ganska rastlös just pågrund av det. Men jag tror det släpper om ett tag. Nog pratat om skola och plugg(det har ju blivit lite mycket om det annars den senaste tiden)!
Gjorde just toast, och det blev väldigt gott! Jag brukar lägga bröd - ost - bacon - curry - ost - bröd. Och curryn gör det hela mycket godare, testa det! Och om ni inte gillar det så borde ni testa oregano! Ha en fin kväll. :)

Emma, 17 år och älskar allt som har med fotografering att göra. Förutom att jag publicerar alla mina bilder i bloggen så kryddar jag också bloggen med lite mode & nagel/smink/hår-tips! Alla bilder är tagna utav mig, om inget annat anges. Har du några frågor eller bara funderar över något så kan du kontakta mig på: [email protected]
RSS 2.0