bara massa snack.

God eftermiddag! Hur mår ni? Jag mår bra! Kom hem vid 14:30 och åt lite och sådant. Och nu sitter jag här och tänkte passa på att uppdatera lite! Det var så att jag har funderat lite de senaste dagarna och funderar starkt på att byta tillbaka till kära devote. Vad tycker ni om det? Har ju bloggat där ca 2 år innan jag började blogga här och det känns mer rätt att blogga där. Men jag vill självklart att ni ska säga eran åsikt med! Det blir självklart ny design och allt samtidigt då! Och ni kommer inte behöva bekymra er så mycket över flytten, för jag kommer fixa så att alla prenumeranter flyttas över automatiskt och allt kommer gå galant. Men, ja, vad tycker ni??
Är själv medveten om att det kan vara jobbigt att börja följa en blogg på ett annat ställe när man är van vid ett ställe. Men jag ser bara detta som en positiv sak! Och jag vet att allt kommer bli så mycket bättre. Och om det skulle vara så att jag ångrar mig om ett tag så finns ju fortfarande denna bloggen kvar! :)
Vad tycker ni? :)

Kommentarer
Postat av: Miranda

Jag tycker inte att du ska byta, tycker mer om att läsa bloggar på blogg.se, för på devote kan man inte ha alls roliga och personliga designer...

2011-06-22 @ 16:36:05
URL: http://mirandareimers.blogg.se/
Postat av: Emma

Tycker nog du borde fortsätta på blogg.se! Det känns mycket mer personligt. Men det är bara min åsikt, hur du gör är helt upp till dig! :)

2011-06-22 @ 16:38:11
URL: http://emmacecilias.blogg.se/
Postat av: jasmine

Jag gillade när du hade bloggen på devote så det tycker jag att du ska göra :D

kram!

2011-06-22 @ 17:16:23
URL: http://jasses.devote.se
Postat av: tove

sv: äh, dina bilder är så himla fina och så är du trevlig på köpet, så det är klart att man kommenterar då.jag vet faktiskt inte vad jag tycker om flytten. Devote är ju mysigt tycker jag, och det finns roliga finesser (ok, att man kan tagga bilder, men ändå). Men samtidigt så har du himla fin design här också..

2011-06-22 @ 17:51:53
URL: http://braceface.devote.se
Postat av: jenny

jag har själv bloggat på devote ett tag och jag skulle tycka att det var jätte skoj om du flyttade bloggen dit :)

2011-06-22 @ 18:05:59
URL: http://admin.nextinfashion.se/jennylilja97
Postat av: Emma

tycker det låter som en bra idé :)

2011-06-26 @ 18:31:49
URL: http://emmawallgren.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0