heat on high level

2011-05-31 @ 20:12:00
Förutom att jag nästan dog av värmeslag i bussen påväg hem idag så mår jag finfint! Kan inte riktigt förstå varför busschauffören inte kan öppna de där luckorna i taket så att man slipper sitta och svettas som en gris. Hade sovmorgon till klockan 12 idag vilket var skönt, sedan hade jag bara engelska och sedan blev jag av med en redovisning som gick mindre bra. Och vill ni veta en till kul grej? Idag ska jag ta tag i bloggen på allvar igen, jag har sedan några månader tillbaka bloggat till och från, men jag har kommit på att jag missar att dokumentera så himla mycket (som jag gärna vill kunna gå tillbaka till om något år och se vad jag gjorde just den dagen osv). Så nu är det hejdå till gles uppdatering! Och hej till bra uppdatering! :) Låter bra va? Och då vill jag också att ni ska vara lite snälla och kommentera mera - överens? Ha en bra kväll! :)

lägesuppdatering

2011-05-30 @ 13:13:21
Lägesuppdatering: Sommarlovet ligger inte långt borta nu alltså. Och så fort jag har fått sommarlov så ska jag sommarjobba i 4 veckor. Ska bli så jäkla skönt att slippa skolan och alla måsten. Denna sommaren ska jag verkligen njuta av ledigheten (okej, det säger jag varje sommar, men denna ska bli bäst). Annars då? Idag ska jag på anställningsintervju vilket är lite pirrigt, men jag håller tummarna för att jag får jobbet, annars ser jag det bara som en kul erfarenhet att ha varit på anställningsintervju eftersom det blir första gången. Tack och hej, vi hörs snart! Ska bara njuta av livet ett litet tag till :)

‹ svara ›

2011-05-21 @ 19:12:00

Okej, nu tycker jag att ni ska vara lite snälla och svara på lite frågor så att jag kan få en liten knuff och lite tips!
1. Varför läser du min blogg?
2. Vad tycker du att min blogg saknar/Vad vill du se mer utav/Vad vill du se mer respektive mindre av?
3. Namn, ålder, bor?
Skulle verkligen bli jätteglad om så många som möjligt kunde svara! Om det är något som ni inte vill svara på så behöver ni inte det. Men jag vet hur många ni är som klickar in här varje dag, och hoppas att alla svarar (ni anonyma också). För det är ju ni som ska läsa bloggen och nu får ni chansen att påverka lite. Och jag vill ju att min blogg ska vara intressant och kul att läsa och att ni ska gilla den :)

(sell dress)

2011-05-18 @ 21:26:00
Tänkte höra om någon är intresserad av att buda hem denna klänningen? Köpte den på Gina tricot och är i storlek XS (passar S också). Har bara använt den två gånger (julafton och nyår), men känner nu att jag aldrig kommer få någon användning av den mer. Så tänkte att det kanske är någon annan där ute i världen som förmodligen kommer få mer användning av den. Så är ni intresserade så gå in på tradera och BUDA!!
http://www.tradera.com/Glittrig-silvrig-skimrig-klanning-fran-Ginatricot-auktion_301742_133294351

new earcuff and on my wall

2011-05-18 @ 15:46:00

På första bilden kan ni skåda min nya earcuff och på andra bilden ser ni en liten del av min vägg. Tycker att det är jättefint och smart att samla ihop bilder och annat krafs för att sätta upp på en anslagstavla. Det är så kul att ha allt på ett ställe, och inte bara ha alla bilder samlade i datorn. Nu måste jag dock köpa en större anslagstavla så att allt får plats. För just nu finns det ganska många gamla bilder(och nya) som ännu inte har fått sig en plats på tavlan.

aprikos-orange

2011-05-16 @ 22:18:00




Måste visa er detta fina nagellack från depend! Min nya favoritfärg! Funderar på att köpa ett till på en gång att ha i lager. För på något sätt så är det alltid slut när jag ska köpa ett nytt i samma färg. Lika bra att köpa på sig ett lager liksom. Annars då? Sitter och vrider och vänder på mig och försöker välja ut en bikini som jag ska köpa. Det står mellan 2 stycken och jag tycker båda är väldigt tjusiga. Får helt enkelt sova på saken och bestämma mig i morgon. Vi hörs! Love /E

flowers in the tree outside my window

2011-05-15 @ 18:45:00
Gårkvällen var bra! Blev upphämtad utav några vänner och sedan drog vi vidare hem till Fredrik där resten befann sig och sen lagade vi mat(eller ja, killarna fick sköta det). Och sen kollade vi på eurovision song contest. Blev ganska chockad av att Sverige låg så pass bra till hela tiden. Tyckte ni att rätt låt vann?
Ska städa klart mitt rum nu som jag aldrig avslutade innan jag satte mig här. Ta hand om er, och tack för alla fina kommetarer :) Har inte hunnit svara och godkänna de som jag har fått de senaste dagarna. Men det ska jag göra imorgon. Puss

"jag är söt och är medveten om det"

2011-05-14 @ 14:44:00






Lite fler bilder på Inez. Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag sätta igång och plugga. Ikväll ska jag träffa lite vänner, så vi hörs nog inte mer idag. Ta hand om er!

soffpotatis/couch potato

2011-05-13 @ 19:20:00
- Trött, sömning, slö, gäspig, utmattad, slut, färdig är de rätta orden som kan beskriv mig just nu. Sov en stund när jag kom hem ifrån skolan, och nu får jag inte sova mer för då kommer jag inte kunna sova ikväll. Försöker sysselsätta mig för att bli piggare, men tro mig - inget funkar!! Fick förresten hem en ny ear cuff idag så jag kan försöka komma ihåg att visa er den nu i veckan. Förresten så är det ju fredag den 13:e, så är det någon som har haft otur? :)
/E

110512.

2011-05-12 @ 18:17:00

Jag har ju varit hemma och varit sjuk hela veckan, men idag mår jag mycket bättre. Så det blir nog att gå till skolan i morgon. Har nationellt prov i spanska som jag inte får missa. Igår fick jag förresten ett mejl om att jag ska på anställningsintervju om ett tag, så det ska bli spännande. Och speciellt när det är ett jobb som jag verkligen vill ha. Hinner inte skriva mer för idag, vi hörs snart!

nice to wear//

2011-05-11 @ 18:13:00



emsedge/ellen claesson/hanna/matilda/elin wahlberg/fyndigt

En sak som jag använder hela tiden är "print screen". Om jag ser något som inspirerar mig så print screenar jag det. Som allt detta ovan. Tänkte att istället för att låta alla bilder ligga i en mapp och ruttna på datorn så kunde jag slänga ihop ett kollage så ni kunde få se.
Sitter och lyssnar på Finlands bidrag "Da Da Dam" till Eurovision song contest. Jag har aldrig varit ett så stort fan utav Melodifestivalen/Eurovision song contest men igår satt jag faktiskt och kikade lite och blev helt kär i Finlands låt. HÄR kan ni lyssna på den.

Det började just åska och blixtra här hemma, och det är så himla mysigt. Känns som om det är sommar på riktigt.
Hoppas ni mår bra, vi hörs imorgon!

anemones in the beautifully backlit

2011-05-10 @ 22:00:00


Godkväll! Någon dag denna veckan ska jag rensa ut lite kläder och lägga upp på tradera. För just nu får det inte plats mer kläder på min klädstång. Så jag undrade om ni vill att jag ska lägga upp länkar till kläderna så kan ni se om ni är intresserad utav något klädesplagg?
Har legat ute i solen ungefär hela dagen och bättrat på brännan och fått undan lite plugg. Kändes verkligen som sommar när jag låg ute i hängmattan, och i morgon ska det tyvärr inte bli lika fint väder. Ska alldeles strax sätta på en film och sen ska jag sova. Vi hörs mer imorgon! :)

sleeping sweet little Inez at 7 am in my bed

2011-05-10 @ 08:37:00





Godmorgon! Här har ni några bilder på lilla Inez som vi fick hem i fredags. Efter många om och men så fick hon tillslut heta Inez (andra namnval var: Cleo, Maja, Alice, Mimmi). Till er som undrar så heter rasen Dandie dinmont terrier och vår andra hund Isak är samma ras. Vaknade för ca 15 minuter sedan av att hon bet och slickade mig i ansiktet av att hon ville leka, men ska gå ut med henne nu. Vi hörs!

life is pretty okay anyway

2011-05-05 @ 17:45:00
Våren är här (undantag från de senaste tre dagarna) och jag mår bra. Tar dagen som den kommer och försöker glömma alla måsten. Tänker på att det är lite mer än tjugo skoldagar kvar till sommarlov och frihet. Vill bara ta det lugnt och umgås med dem jag tycker om. Därmed tar jag en liten bloggpaus med någon lägesuppdatering lite då och då. Tack för att ni står ut. Ni är så OTROLIGT BRA!

typiska saker att göra på söndagar

2011-05-01 @ 17:45:00

Ibland har jag verkligen ingen lust att sitta och glo vid datorn och blogga. De senaste dagarna har varit sådana. Och istället för att sitta vid datorn har jag hunnit med att övningsköra några gånger, tränat, träffat kompisar, pluggat och andra trevligheter! Igår var det Valborg och jag hoppas ni alla hade en lika trevlig kväll som jag! Ska fortsätta med allt som innebär söndag nu - alltså städning och pluggning. Vi hörs snart igen! :) Kramar till er.

Emma, 17 år och älskar allt som har med fotografering att göra. Förutom att jag publicerar alla mina bilder i bloggen så kryddar jag också bloggen med lite mode & nagel/smink/hår-tips! Alla bilder är tagna utav mig, om inget annat anges. Har du några frågor eller bara funderar över något så kan du kontakta mig på: [email protected]
RSS 2.0