SNYGG x 20748

2011-07-31 @ 15:15:00

Foto: jag. Modell: Emma.

Nu går jag ut och slappar lite i solen med saft och en bok. Vi hörs! :)

SENAPSGUL & RANDIG

2011-07-30 @ 22:26:00


/MONKI/

REVLON FÄRGBOMB

2011-07-30 @ 12:20:00



Är det någon som har några erfarenheter om denna inpackningen? Vart man kan köpa den för så billigt som möjligt, hur ofta man behöver använda den, hur länge räcker den osv? Och om ni kanske har testat den? :)

Har precis kommit hem från stan. Fick med mig lite grejer hem men upptäckte just att det var en fläck på en av sakerna och en annan sak köpte jag i fel storlek. Smarto att inte kolla av mig!

DR DENIM

2011-07-29 @ 21:40:00



Det var dessa svarta jeansen som låg i paketet från Nelly. Visste inte riktigt hur jag skulle fotografera för att ni på bästa sätt skulle se hur de satt på. Jag har ganska svårt att hitta jeans, och har den senaste tiden letat efter ett par svarta jeans, och jag har hört så mycket bra om dessa dr denim jeans så jag kände att jag var tvungen att testa. Och så sant som alla sa så är de hur sköna som helst och har väldigt mycket stretch i sig vilket jag gillar. Så om ni som jag har väldigt svårt att hitta jeans pga att alla är för stora i midjan och för korta i benen så tycker jag att ni ska pröva dessa. Har hört att de ska finnas på Carlings och SALT för er som inte vill beställa från Nelly! :)

Nu ska jag kolla på 3 ph avsnitt, vi hörs mer imorgon! Ska upp tidigt! Kram :)

NEMO #2

2011-07-29 @ 11:36:00




Foto: Jag

VOLUME MILLION LASHES - L´ORÉAL PARIS

2011-07-28 @ 21:18:00
Jag har aldrig riktigt haft någon "favorit" mascara. Utan har nästan alltid kört på samma gamla vanliga. Jag tycker att mascara är dyrt och har därför aldrig riktigt vågat pröva någon annan än den jag alltid har använt ifall jag inte skulle tycka om den och då känna att jag bara har slösat pengar. Men för någon dag sedan så bestämde jag mig för att testa denna och jag kan inte mer än be er testa den om ni är ute efter en ny mascara. Denna har en helt perfekt borste som separerar fransarna utan att det blir kletigt och klumpigt. Så tips!

100% DÅLIGT VÄDER

2011-07-28 @ 15:17:16

Under en liten spontanfotografering med Emma i Halmstad, bilder kommer!
Igår hängde jag halva dagen på stranden och idag har jag varit och hämtat ut ett paket från Nelly(ska visa) och sedan varit på biblioteket. Det känns inte som om vi har haft en endaste dag nu i sommar som har varit RIKTIGT varm vilket jag saknar. Fast iofs så slipper man få dåligt samvete av att man sitter inne och glor på serier och liknande vilket jag har ganska stor lust till nu. Blir nog OC/Pretty little liars/HIMYM :) Men först ska jag redigera lite bilder till er om vad som låg i paketet + en ny favorit i sminkväg och bilderna jag tog igår.

2RING

2011-07-27 @ 20:16:00


Pysslade ihop denna idag, tyckte inte det passade bra på mina fingrar så jag ska ta isär det nu och bära ringarna var för sig. Vad tycker ni om mitt nya blågröna nagellack? Själv är jag inte så förtjust i det(inte pappa heller, hehe). Trodde att det skulle vara fint, men nope. Får väl använda det när jag ska göra något mönster och liknande!

Har precis varit och övningskört och fotograferat på ett ställe jag brukar fotografera en gång om året, ska visa bilder såfort de är klara. Ska också visa bilder ifrån Halmstad, men mer om det senare. Kram!

MIRROR

2011-07-25 @ 00:02:00


Godkväll! (eller god natt på er??) Sitter uppe och ugglar med Emma efter att ha sett Charlie. St. Cloud, sevärd film! På tisdag åker jag hem, så då får ni lite nya och fräscha bilder. Nu ska jag snart gå ner och tvätta bort mitt smink, och därefter får vi se vad emmapemma(vet att du gillar det!!) och jag hittar på! Puss på er! <3 och glöm inte att ta hand om varandra, det är så hemskt det som har hänt i Norge!

HÄR SITTER JAG OCH CHILLAR

2011-07-23 @ 21:35:00
Hej på er! Mår ni bra? Hoppas att ni gör det. Nu efter allt som har hänt i Norge så känns det som om man måste lära sig att uppskatta livet lite mer. Liksom ta vara på det man har. Så ta hand om de ni älskar! Nej nu ska jag äta och sedan ska jag umgås med min älskade vän! <3 hoppas ni mår bra <3

MYGGKRIG

2011-07-20 @ 23:05:00


Efter myggkrig(vi vann såklart, om vi undgår myggbetten vi fick) på stranden och en liten photoshoot med Emma så är vi nu tillbaka i stugan igen. Vi har haft underbart väder idag, men imorgon visar det tyvärr tvärtom - regn. Nu ska vi kolla på film med godis som tilltugg, låter bra i mina öron för att sedan somna gott. Godnatt :)

GODNATT ALLA

2011-07-20 @ 01:38:00


Heelluu, hann aldrig blogga innan jag åkte hemifrån. Men jag är alltså framme i Halmstad nu iallafall! Och har det riktigt gött. Hör kanske av mig mer imorgon om jag hinner! :)

OCH ALLT SOM FINNS PÅ ANDRA SIDAN SKOGEN

2011-07-18 @ 21:12:00
(Bilder tagna förr förra veckan.)

Med detta inlägg säger jag godnatt! För nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Paradise Hotel och sedan göra mig ordning för kvällen. Ska försöka sova tidigt ikväll! Vi hörs imorgon alla fina.

7 NYA

2011-07-18 @ 16:57:00

Nya saker från Cubus, H&M, ZARA, en liten smyckes affär. Undrar ni över något specifikt plagg så är det bara att fråga.

Har precis varit iväg och köpt lite nödvändigheter och ska sätta igång och packa nu. Tycker att det är jättesvårt eftersom vädret kanske kommer vara lite halvkasst. Så jag vet liksom inte vad jag ska ta med mig. Vi hörs nog innan jag åker imorgon bitti. kram på er.

L'AMOUR

2011-07-17 @ 23:20:00
Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt utav Pretty Little Liars. Har blivit lite besatt utav det på sistone, så har ni dåligt väder så kan ni ju sitta och glo på det på dagarna, eller om ni som jag inte kan sova så är det ett ypperligt tillfälle att bränna av några avsnitt! Godnatt till alla där ute! Vi hörs imorgon <3

Emma, 17 år och älskar allt som har med fotografering att göra. Förutom att jag publicerar alla mina bilder i bloggen så kryddar jag också bloggen med lite mode & nagel/smink/hår-tips! Alla bilder är tagna utav mig, om inget annat anges. Har du några frågor eller bara funderar över något så kan du kontakta mig på: [email protected]
RSS 2.0