:neutrogena visibly clear

2011-01-31 @ 11:03:00






Tänkte ta att tipsa er om dessa fantastiska(!!!!) produkter, neutrogena visibly clear. Innan jag började använda dessa så hade jag både hört gott och ont om dem. Men från min sida så är det bara massa + + + + + + Jag har använt dessa i lite mer än en månad nu - och ja, de är helt otroliga. Jag har dock aldrig haft någon problemhy eller så. Det bästa med dem är att dem efterlämnar en ren och skön känsla efter sig :)

:min sjuttonde födelsedag!

2011-01-30 @ 00:03:00

ph: jag

Idag fyller jag 17 år!! Det känns inte så jätte "stort" att fylla år längre, så som det var när man var liten. Men det är ju ändå mysig att fylla år, och ett år närmare 18. Vi kanske ses senare, om inte så ses vi imorgon! :)

Today is my birthday!!

 


:enarmad klänning från monki

2011-01-29 @ 14:02:34
Såhär såg jag ut igår - minus hatten. Halsbandet kommer från Indiska och den enarmade klänningen har jag köpt på MONKI. Ser ni att jag har kapat av en bra bit på håret med? Klippte bort ca 12 cm. Känner att jag trivs mycket bättre i kort hår :)

:kreativitet genom mina fingrar till ett papper

2011-01-27 @ 21:11:09
Denna tog 2 timmar att göra, är dock inte riktigt nöjd med ögonen och skuggorna. (målad av mig)
Är lika medveten som ni är om att det nästan ekar här inne, i bloggen alltså. Har inte varit på hugget denna vecka att blogga, utan har haft annat kul för mig. Imorgon drar jag och klipper mig efter skolan, och lite senare på kvällen drar jag till Ida som fyller år. Och på söndag är det min tur!

:sova är bra när man är trött

2011-01-26 @ 16:45:14
Hann aldrig blogga igår. Somnade 18:45 och sov till 06:30, skönt! Har haft en väldigt bra dag, då vi först fick lära oss att göra en svinrygg på stylistlektionen, sen var vi och köpte gigantiska bullar och munkar(?) och satt och åt. Och efter det så kollade vi på film. Trevligt! Har 8 minuter kvar utav mitt batteri på datorn, så jag måste avrunda här. Vi ses!
Förresten, på fredag ska jag klippa mig! Och min vän Marigona gav mig ett jättebra tips idag till mig som tonar håret. Eftersom jag har en färg som har rött i sig så försvinner det fortare än andra färger på något konstigt vänster. Men då kan man blanda toning med sitt balsam så påbygger man ju färgen efter varje tvätt. Tips, tips, tips!

:avmålad två gånger

2011-01-24 @ 18:46:12
Titta vad jag hittade i mailen nyss, den översta har Sofie gjort, och den understa har Elina(vet inte vad din blogg heter?) gjort. Den nedersta är något år gammal, men tänkte att jag kunde visa den ändå. Tycker att det är sjukt hur duktiga de båda tjejerna är. Önskar att jag var lika bra!
ps. Om ni vill kontakta mig så gör ni det på [email protected] (haha, förra bloggadressen!)

/nyårsklänning

2011-01-23 @ 23:04:54


Innan nyår så lovade jag ju er att visa en bild på min nyårsklänning, men iallafall - här är den. Verkligen inte världens bästa bild, men idag orkar jag inte dra på mig den och ta nya bilder, ser ut som en javetintevad. Den kommer iallafall ifrån Ginatricot. Är alldeles för trött för att skriva något mer, så jag avslutar här. Hoppas ni har haft en bra helg! ♥

/trevligheter-sutilezas

2011-01-22 @ 15:35:00

1/Monki-2/Lindex-3/Monki-4/H&M(hänger i min garderob!!)-5/Monki-6/Bikbok(tror jag)-7/H&M-8/Monki-9/Bikbok-10/Lindex-11/H&M.

Gårkvällen spenderade jag hos Ida med fint folk, och kvällen blir förhoppningsvis lika bra hos Tilda. Och anledningen till att jag kan blogga här hemma, är för att jag har kommit på att internet fungerar på vår stationära dator - så lite bloggning kan jag fixa! Men har förstått under dessa tre dagarna utan något internet, hur mycket tid man spenderar framför datorn. Har fått så himla mycket gjort - så det vá najs att internet försvann!

ps. Rösta gärna på mig här: HÄR!

/inget internet

2011-01-20 @ 08:22:03
Sitter i skolan, och tänkte passa på att säga att mitt internet inte fungerar hemma, så bloggen kommer lite i kläm. Men jag bloggar som vanligt igen när det fungerar. Ha det bra sålänge! ♥

/blue jeans

2011-01-19 @ 15:59:17




Har glömt att visa er mina nya jeans som jag köpte för någon vecka sedan! Har alltid haft svårt att hitta jeans pga att antingen är de för stora i midjan eller för korta i benen. Men dessa satt som en smäck! Från H&M. Har inte haft något internet förrens nu, så jag passar på att blogga, ifall det skulle försvinna igen! Håller förresten på med en ny design - så om det blir bra så dyker den upp här om några dagar. Kram, och tack för era fina ord! <3

/tatto

2011-01-18 @ 16:39:00






Om jag någongång ska tatuera mig så skulle jag vilja göra någon utav dessa tre, fast helst den första och andra. Sökte upp de orden jag ville ha i google translate på kinesiska och sedan ritade jag dit dem. Fint! Fast jag skulle vilja ha någon stor historia bakom varje tatuering, eller iallafall att den ska vara betydelsefull. Ska ta något att äta nu, innan jag svälter ihjäl (okej, så farligt är det inte!). Ha det fint!♥

/cold flower

2011-01-17 @ 13:35:00




Planerna för dagen vad först idrott, och resten utav dagen skulle vi ha stylist och efter det skulle jag och mina fina vänner gå och äta på Chili Thai. Men gissa vad jag vaknar upp till? Ont i magen, men det är över nu - fast det har gått över till huvudet. Hur surt?? Fixade iallafall ihop en smoothie nyss med banan, jordgubbar och äpple (kunde ju varit godare). Och ska snart göra klart lite skolarbete (man kommer aldrig undan!!). Borde kanske gå ner och börja med lite käk nu, men min säng är ganska så skön... Så jag stannar nog kvar här en stund. Kram!♥

 

Translation: You there! Do you think it is good that I translate the text into English, ordo you manage without it? Because I know you are around 15 who do not live herein Sweden, so I need to know if you care that I translate texts or not? Hugs!♥


/saturday night

2011-01-16 @ 21:16:41
(1) Malin, som hade fixat god mat och allt! (2) Chicken tikka! (3) Elin med hennes tjusiga ring!
Godkväll på er! Igår åkte jag och några till hem till Mailn och umgicks. Kom hem vid 3 i natt och sov gott, så har mest chillat (gillar ordet chilla) hela dagen. Har hunnit med att fotografera en stund idag, och fick till några bilder, som jag tänkte visa för er. Har lite plugg att göra nu, så vi ses i morgon! ♥
Translation:
(1) Malin, who had managed to get good food and everything! (2) chicken tikka! (3) Elin, with her fancy ring!
Good evening to you! Yesterday I went home to Malin. Come home at three in the night and slept well, so have most chilling out (like the word chill) all day. Has had time to shoot for a while now, and I took some pictures that I wanted to show to you (maybe tomorrow?). See you tomorrow!

/summer <3

2011-01-13 @ 06:15:00



Nora <3






Orkar inte gå upp... Hur underbart vore det inte att vakna upp till detta nu? Min macbook slutade fungera utav någon konstig anledning i går, men förhoppningsvis så kan någon i skolan fixa det *hoppas*. Nej, nu får jag faktiskt gå upp, sa själv till mig själv igår att inte gå och lägga mig efter halv 11. Gissa hur det gick?

Translation:
Can not bother to get out of bed ... How wonderful would it be to wake up to this now? My macbook stopped working out of some strange reason yesterday, but hopefully, someone at school can fix it. No, now I must go up. I´m so tired!! (and sorry for the bad translation).


/vinrött + beige

2011-01-12 @ 18:41:21







2 nya från H&M. Fick sluta tidigare idag, gött! Så umgicks med Frida och Julia en stund innan jag och Frida tog bussen hem. Ska snart hoppa in i duschen, för att sedan plugga lite. Vi ses!

Translation:
2 new from H&M. We had to drop out earlier from school today, good! So socialized with Frida and Julia for a while before I and Frida took the bus home. Will soon jump into the shower, and then study a bit. See ya!



Emma, 17 år och älskar allt som har med fotografering att göra. Förutom att jag publicerar alla mina bilder i bloggen så kryddar jag också bloggen med lite mode & nagel/smink/hår-tips! Alla bilder är tagna utav mig, om inget annat anges. Har du några frågor eller bara funderar över något så kan du kontakta mig på: [email protected]
RSS 2.0