brist på tid som man kan ha ibland

2011-04-28 @ 22:02:00
Glömde nästan bort bloggen idag! Har suttit på möte hela eftermiddagen till ca halv fem med Cassandra. Hinner inte fixa några bilder just nu, så det får bli några photo booth bilder i brist på tid. (1) Idag, (2) igår - taggad för springtur i skogen!! (3) Fina Dolly (4) Jag och min lilla sötnos. Haha, han ser livrädd ut i blicken på bilden - men tro mig, det är han inte. Cirka en sekund efter att bilden togs så överfölls jag med massa blöta pussar. Vi hörs mer imorgon, för nu ska jag sova. Kram <3

när det finns tecken på rosa träd är det vår

2011-04-27 @ 08:13:00






Min tisdagseftermiddag i bilder! Många utav er säger ofta att ni vill se mer vardagsbilder, så jag hoppas ni blir lite nöjdare :) Dessutom blir det roligare för mig när jag kollar igenom arkivet lite längre in i vinter och kan kolla tillbaka på alla bilder och minnas också. - Två flugor i en smäll!

au revoir, vi ses mer imorgon!

fina vän♥

2011-04-26 @ 07:22:00
Foto: Jag. Modell: Emma.

trevlig onsdagskväll

2011-04-25 @ 14:30:00
Maten, solnedgången, ingen beredd, tårtan (Med 700 lager grädde, syns inte på bilden - men mycket grädde var det. Och det var inte mig emot, för jag älskar grädde!!) :)
I onsdags så mötte jag upp C och J för att sedan dra vidare och äta lite. De hade lagat god mat + en mycket god efterrätt. När vi hade ätit klart så mötte vi upp M och S för att sedan gå tillbaka till lägenheten och kolla på film och ha det trevligt! Lyckad kväll som alltid med er! Och vad bra att designen ser ut som den ska! Förresten så har jag lite nya porträttbilder på en kompis som nog kommer upp i morgon här på bloggen, för jag ska nog inte ägna mig mer åt att sitta vid datorn idag. Vill mest njuta utav sista lovdagen. Vad gör ni idag?

självporträtt från igår, del 1

2011-04-23 @ 01:32:00

Foto & Modell: JAG

 

(GLAD PÅSK!!)


"bakom kameran"

2011-04-22 @ 17:52:00
Hej! Sitter här och redigerar lite självporträtt. Fick fotografera mig själv då min lillasyster inte ville ställa upp. Och lite bilder på hur det såg ut ser ni här ovan. Det har varit ännu en solig dag(mestadels iallafall) och lite senare framåt kvällen ska jag ut i skogen och lägga mig bland vitsipporna igen och förhoppningsvis så blir det ett fint solnedgångs-ljus :) Visar bilderna från idag asap.
kram

there's been times, I'm so confused

2011-04-22 @ 09:54:00
ÄNTLIGEN! Att äntligen kunna slänga sig ner på marken och se allt från ett helt annat perspektiv är underbart. Vet inte hur länge jag har väntat på det! Dessa bilder tog jag häromdagen, och det var verkligen knepigt att få till bra bilder, jag måste börja vänja mig vid att fotografera blommor nu igen - för det är ju helt klart det roligaste motivet att fotografera ;)
Och jag säger precis som alla andra bloggare - vad dåliga ni är på att kommentera. Vet själv att man hellre tillbringar tiden ute i fina vädret än att sitt inne och kommentera massa bloggar, men kom ihåg - kommentarer = bloggning. Puss

love those days when I can go without a jacket

2011-04-21 @ 11:31:00
Tre bilder sen förra veckan då jag och tre till träffades och grillade och hade det mysigt och firade in påsklovet lite smått. Och ett litet grilltips ut är att grilla bananer med choklad inuti! Och sedan slår du in dem i folie och därefter lägger du dem på grillen, sen är det bara att vänta och kolla till dem lite då och då för att se så att chokladen har smält in. Det var faktiskt godare än vad man kan tänka sig. Förutom blåsten och den lilla olyckan som inträffade så var det en väldigt trevlig kväll. Älskar dessa aprildagar då det är så himla fint väder :) Vi hörs!

silver, flätat halsband

2011-04-10 @ 13:00:00
Detta är egentligen ett hårband, men det är så pass "tungt" så man kan använda det som halsband, vilket jag kommer att göra. Köpte det på H&M för ca 40 kronor.
Har haft en trevlig helg, och sitter just nu ute i solen och ska plugga. Det är JÄTTEFINT väder ute idag, och det ska jag ta till vara på. Ha en fin dag och hoppas ni har lika fint väder som jag har :)

vit blus med rosett

2011-04-09 @ 09:35:00
Godmorgon på er! Denna fina blusen åkte jag och hämtade på posten igår. Kommer från H&M och blir din för 199 kr. Har letat efter den flera gånger inne på H&M, men har aldrig hittat den. Så jag beställde hem den + ett halsband som ni får se i morgon. Ska alldeles strax träffa en kompis, och i kväll ska jag vi iväg på dansföreställning. Därefter åker vi hem till mig och göttar oss med tacos osv. Vi ses imorgon! :)

it´s you and me in my dreams, and i hope that it´s true

2011-04-08 @ 18:48:00
Gjorde detta i Spanien! Lät massa små fiskar äta på mina fötter. Och om ni får chansen att pröva detta så måste ni verkligen göra det. I början så kittlades det lite, men efter en stund så var det så himla skönt. Vi fick betala ca 120 kronor per person för 15 minuter, och det var det lätt värt! Någon som har testat?

röda converse med ett berg och en fågel framför fina hus

2011-04-07 @ 20:02:55
(1) På flygplatsen! (2) Vet inte hur många bilder jag har på berg. Men de är väldigt vackra att fotografera. (3) Helt okej söt. (4) Älskar de vita husen med bergen i bakgrunden.
Langar lite fler Spanien bilder!! Ska alldeles strax trycka ner ansiktet i matteboken och plugga lite. Därefter har jag en svenska uppgift att göra. Inte världens roligaste. Men jag ska försöka plugga klart allt som jag måste göra till nästa vecka idag och imorgon. För i helgen har jag andra planer. Vi hörs & syns! :)

låter fantasin rulla och vill ha sommarlov utan jobbiga saker

2011-04-06 @ 22:00:00

"Om att ligga och filosofera på bryggan och lyssna till suset från träden och det kluckande ljudet från vattnet. Att förtränga alla bekymmer och bara vara. Vara sig själv. Och bli ett med lugnet. Att beskåda den vackra solnedgången och inse att huden har fått en lite brunare nyans. Sommar med brunbrända ben och smutsiga fötter. Att cykla hem sent på kvällen, känna doften av sommar, känna vinden i håret och se alla problem lämnas bakom mig. Att tro att det kommer bli vi, och veta att det är sant. Vill aldrig inse att sommaren kommer ta slut, fast jag vet att jag kommer känna likadant om ett år." Precis det saknar jag.


(Text av mig)


you know you're gonna be there someday

2011-04-05 @ 19:30:00
Tänkte bara tipsa alla smink/skönhets intresserade människor där ute om denna boken jag köpte på bokrean, väldigt kul & intressant!
Annars då? Har just kommit hem ifrån en fika med lite vänner och ska snart hoppa in i duschen. Och hemskt vad tysta ni har varit både idag och igår, som ni redan vet så är det dubbelt så tråkigt att blogga utan era fina kommentarer - så glöm inte bort det :) En stor kram till er alla!
Den rörliga bilden är gjord i photoscape för er nyfikna som undrar!

kvällen då nästan alla bar converse på fötterna

2011-04-04 @ 18:23:00







(1,3) Nästan alla hade converse på fötterna! (2) Min fina vän elin hade en väldigt snygg tröja på sig. (4) DANS!

Lite bilder från i lördags hemma hos tilda. Hur mår ni? Själv mår jag bra om man jämför med inatt då jag bara låg och spydde. Hatar verkligen att spy! Men nu mår jag som sagt bättre, som tur är! Men det fick iallafall bli att vara hemma i från skolan idag eftersom jag somnade nångång vid 04:00. Och som ni nog märker så blev det att göra ny design när jag ändå inte hade så mycket för mig. Vad tycker ni? Tänkte lite ljusare nu till våren. Ska fixa en header så småning om!

Ska fixa lite kladdkaka(ja, jag är kanske lite beroende) och lite glass och slänga mig i sängen och plugga. Och ikväll blir det Bachelorette Sverige & Superstylisten Jonas på tv. Vi hörs imorgon!


Emma, 17 år och älskar allt som har med fotografering att göra. Förutom att jag publicerar alla mina bilder i bloggen så kryddar jag också bloggen med lite mode & nagel/smink/hår-tips! Alla bilder är tagna utav mig, om inget annat anges. Har du några frågor eller bara funderar över något så kan du kontakta mig på: [email protected]
RSS 2.0