:everything has it´s beauty but not everyone sees it

2011-02-21 @ 19:56:18

Det är ju egentligen inte riktigt min grej att lägga ut så mycket inspirationsbilder, men det får bli ett undantag här, då jag inte har några nya bilder att visa er för tillfället. (bilder: theodoras.blogg.se)
Är det inte lustigt hur mycket man får gjort när man väl måste plugga? Iallafall jag. Har nu städat mitt rum, målat naglarna, kollat igenom alla facebook uppdateringar, varit inne och kollat om det här hänt något i världen(ovanligt för mig, som aldrig kollar på nyheter för att det inte intresserar mig), varit och handlat tills i morgon, tvättat, gjort en ny spellista på spotify, rensat bland mina kläder osv. Helt onödiga saker egentligen. Fattar inte varför jag ska skjuta upp det. Jag vet ju att jag förr eller senare måste sätta mig ner och göra det ändå... Men ändå försöker jag komma på saker som jag "måste" göra innan jag kan plugga. Har iallafall ett spanska prov på fredag som jag borde börja plugga till... Men OC lockar lite mera... Borde kanske dammsuga mitt rum?

:lördagen den 19 februari 2011 klockan 23:56

2011-02-19 @ 23:56:00
Lördag: Testade att lägga i massa saltvattenspray i mitt hår, och resultatet ser ni ovan. Och jag har gått klädd som på bilden ovan, och nu ska jag mest bara njuta av sista lovs dagen. Det suger ganska hårt att läsa att det är så himla många som fick sitt lov igår, medans mitt snart är slut. Men men, jag är glad ändå! För jag mår så himla bra just nu!! :) Ha en fin kväll!

: REN

2011-02-19 @ 18:01:43
Har fått många frågor om min ringhållare som föreställer en ren! Köpte den i somras(tror jag?) på Ullared för ca 70 kronor. Någon ville att jag skulle visa alla mina ringar också, men det får bli en annan dag!

:And you said 'Hey hey hoo, you know this is the way to go'

2011-02-17 @ 12:51:05
Har fått en himlans massa frågor den senaste tiden bland kommentarerna, och många utav er är anonyma. Så då kanske det är lite besvärligt för er att gå tillbaka till inlägget och kolla på mitt svar(annars skriver jag alltid svaret i era bloggar!). Så jag tänker att ni kunde samla ihop era frågor och ställa dem här istället. Så kanske jag svarar på frågorna i videoformat(bara om det är tillräckligt många), annars svarar jag bara på dem i ett inlägg. Så fråga på, om ni vill att jag ska göra det i videoformat!
Så vi kan väl säga att det är en liten frågestund! Kom igen!

:mumsfilibabba

2011-02-16 @ 18:14:33




Fin kväll igår med mina fina vänner! Kollade på burlesque, och livnärde oss på glass, maränger(marängsviss), kolasås, chips, dipp, kladdkaka, kakor, dricka och godis. Rullade nästintill hem. Men mycket lyckad kväll! :)

Har varit och jobbat idag, så nu ska jag baka kladdkaka och sedan kolla på serier! Buenas noches!


:I waved my hands and I shouted to you

2011-02-15 @ 15:22:35




2 nya. 1:a har jag knåpat ihop själv, 2:a har jag köpt på Ur&Penn för 30 spänn.

Tisdag, och sportlov är inte helt fel! Har mest bara tagit det lugnt idag, men i kväll ska dra jag till en kompis brors lägenhet för att träffa lite kompisar, blir nog en bra kväll! Och tack till er som fortfarande klickar er in här varje dag - fast jag inte har uppdaterat. Men ja, så är det ibland. Ska gå och äta nu, men vi hörs fina läsare! :)


:när-några-jag-vet-inte-vad-ögonblick-uppstår-mellan-oss

2011-02-10 @ 16:15:00
:Ilovewildfox
Sitter och äter min egna lilla special (nudlar + grädde + soja + bacon, har även lagt i stekt paprika idag = bra kombo!!!). Gick upp som vanligt idag och gjorde i ordning mig, när jag helt plötsligt började må illa. Så jag stannade hemma. Men nu mår jag mycket bättre!
Igår hade jag förresten prov på svinrygg(kolla google om ni inte vet hur det ser ut), och jag fick MVG :) Kollade också alldeles nyss min bloggmail, där det fanns en inbjudan till att träffa andra bloggare och prata om mode, livsstil och events, men tyvärr bor jag ju inte i Stockholm. Men ändå kul att dem kontaktar mig!! :)
Ha en fortsatt fin dag! ♥

:från istiden

2011-02-06 @ 15:41:00

Nikon D7000 + 18-105mm


:virkat/crochet/croché/vitt/blanco/white

2011-02-05 @ 15:09:22





Fint och virkat, släpps den 14:e april, samtidigt som resten utav H&M:s Conscious Collection. Den ser kanske inte så fin ut för ögat, men jag tror att den är finare i verkligheten - och den blir finare till en annan sak jag har tänkt på. Ni hittar hela kollektionen och priser här.

Ska hoppa in i duschen nu, och efter det ska jag städa mitt rum. Ni vet den där facebook gruppen "Golv?, jag kallar det horisontell garderob!" stämmer in ganska bra på hur mitt rum ser ut nu. Ikväll drar jag till några kompisar, så vi ses i morgon! :)


:emma x2 x 2

2011-02-04 @ 23:19:00



Foto, modell, smink: Jag.

Tänkte vara snäll och passa på att uppdatera nu när jag har fotograferat lite. Sitter här och käkar chips och kvällen kan inte bli bättre *BIG SMILE*, eller jo, det kan den. Vad hittar ni på en kväll som denna? Och vad har ni för planer för helgen? :)

:tack och lov att det är fredag

2011-02-04 @ 19:21:15

Tack och lov att det är fredag(och bara 1 månad och 1 vecka kvar tills jag tar flyget till Spanien)!!! Har spenderat dagen i skolan med 3 timmar spanska, och sedan matte och engelska. Är helt slut, fast jag bara har varit i skolan 2 dagar denna veckan. Ska sitta inne och bara ta det lugnt och vila upp mig ikväll med god mat och chips!
Har lite brist på bilder, då photo booth får rycka in. Den mittersta bilden visar hur stark man kan bli av att sitta vid datorn(okej, kanske inte - men effekterna i photo booth kan vara ganska kul ibland).

:i längden är det inte kul att vara sjuk

2011-02-03 @ 11:44:54
Vet inte hur många gånger jag nu har legat här och försökt skriva något vettigt här under. Men finns inget att berätta, är hemma och är sjuk för andra dagen i rad. Första dagen är det skönt, men andra... Det är då man inser hur tråkigt det är. När man har kollat igenom alla statusuppdateringar på facebook, när det inte finns något kul på tv - då man sett alla repriser. När man inte har någon tid kvar på spotify, och när man inte orkar lyfta sig från sängen. - Nu ska jag göra allt som jag rabblat upp, fast tvärtom. Jag ska stiga upp ur sängen, och fixa ihop något att äta. Sen ska jag sitta och glo på tv, varvat med att lyssna på musik på youtube och hitta något kul att kolla på på datorn (känner redan nu hur besvikelsen närmar sig av att inget kommer ha hänt sen senast jag var inne på facebook)......... Insåg nu att denna texten inte blev vettigare än någon utav de andra.

:jessica Hart in pencey standard's spring 2011 collection

2011-02-02 @ 10:54:39


Jessica Hart in PENCEY STANDARD'S Spring 2011 Collection


(ska svara och godkänna kommentarerna som har rullat in de senaste dagarna lite senare idag!).

:ett par syskon till mina vita converse

2011-02-01 @ 13:27:00

Visst har jag nämnt att jag har köpt ett par röda, låga converse? Här är dem iallafall! Gillar dem supermycket, och blir fint i sommar. Snart är det bara en månad kvar tills jag ska åka till Spanien, det ska bli så himla skönt!!! Och tack för alla gratulationer som rullade in här, på facebook och på mobilen i söndags! :)

Emma, 17 år och älskar allt som har med fotografering att göra. Förutom att jag publicerar alla mina bilder i bloggen så kryddar jag också bloggen med lite mode & nagel/smink/hår-tips! Alla bilder är tagna utav mig, om inget annat anges. Har du några frågor eller bara funderar över något så kan du kontakta mig på: [email protected]
RSS 2.0